Mobil omslagsbild

Holy Fire Reiki - Healingförmågan har vi alla

Vi har alla en healingförmåga som vi ofta använder oss av i vardagen, utan att tänka på det. Ex då vi kramar om ett barn som slagit sig, tröstar, håller någons hand och finns till för någon, m.fl. Ju mer du praktiserar det, desto bättre fungerar det.

Helkroppsbehandling  40 min + vila 600 kr
10-kort 5000 kr
Distanshealing 350 kr
Distanshealing 10-kort 2800 kr

Pensionärer och långtidssjukskrivna får rabatt.

 

Om behandlingen

Under behandlingen ligger du skönt på behandlingsbritsen och jag lägger mina händer på olika positioner eller i ditt energifält. Den universella livsenergin strömmar igenom mig. Jag använder inte min egen energi utan är endast en kanal för energin. Som Reikiutövare behöver man inte kunna ställa diagnos eller veta vad som behöver helas. Reiki har större visdom än vi. Alla mår bra av en Reikibehandling.
 

Vad är Reiki Healing?

Reiki är en japansk healingteknik som skiljer sig från andra healingmetoder genom att healern inte styr eller manipulerar energin medvetet, utan enbart fungerar som en kanal. Reikin får flöda dit mottagaren behöver den bäst för tillfället.

Reiki betyder universell livsenergi. Det är en tusentals år gammal healingform som är mycket kraftfull.
Förmågan överförs från lärare till elev genom en s.k initiering. Det innebär att läraren, som redan har kontakt med Reikikällan, även "kopplar" ihop eleven med den.
Man kan jämföra det med att ställa in en radiokanal på rätt frekvens.
 

Reikibehandling kan även utföras på distans

Företag kan erbjuda sina anställda Reiki som förebyggande och rehabiliterande friskvård. Se skatteverket.se (rättsinformation,ställningstagande, välj år 2005, arbetsgivarområdet, 20050427, par 4.1).
Beslutet innebär att individen kan använda sina friskvårdspengar för att få Reikibehandling och att företag kan köpa tjänster till sina anställda i förebyggande syfte för hälsan och välbefinnandet.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller bokning av behandling!


 

Förenade Reikiförbundet

Vi finns på Hantverksgården i centrala Falkenberg.
Varmt välkommen!