Mobil omslagsbild

Rummet fylls av ljuvliga dofter

Aromabehandling - 600 kr
(45 min massage + vila)
10-kort - 5000 kr

Pensionärer och långtidssjukskrivna får rabatt
 

Om behandlingen

Här ligger du skönt inbäddad i varma bambuhanddukar och får en mjuk oljemassage. Oljan består av en blandning av en vegetabilisk basolja och några droppar eteriska oljor. De eteriska oljorna har vi tillsammans valt ut speciellt för dig. Oljorna påverkar ditt luktsinne, de absorberas via huden samt luften du andas in..
Efter massagen får du ligga kvar en stund tills du känner dig färdig att komma upp. Du serveras ett glas uppfriskande rent vatten. 

Viktigt att tänka på efter behandlingen, är att dricka mycket vatten för att skölja ur systemet och ta det lugnt. Duscha ska du helst vänta med till nästföljande dag.

Vi börjar med en konsultation där vi går igenom varför du vill ha en aromamassage. Har du några fysiska eller psykiska problem?  Går du på någon behandling nu? Har du någon allergi? Mediciner? Behöver du smärtlindring? Sover du bra? Det är några av de  frågor jag behöver få svar på, för att vi ska kunna välja ut de eteriska oljor som blir bäst för dig.

Det kan vara så att du bara vill känna lugn och ro och njuta eller bli pigg och få extra energi. Då väljer vi oljor som passar för det.
 

Vad är aromaterapi?

Aromaterapi är en holistisk behandlingsform. Det innebär att man behandlar hela människan inte bara någon del eller något symptom.
De eteriska oljorna får man från olika slags växter, blommor, träd och örter. De är 100% rena och är "växtens själ".

Aromaterapins historia

Aromaterapin sträcker sig långt bakåt i tiden.
Antikens Grekland samt romarna var kända för att nyttja sig av aromabad och aromamassage. Luktsinnets påverkan av dofter från olika växter, blommor, träd och örter, var en viktig kunskap. Dessutom kunde huden absorbera oljan. Man kunde läka sår, få smärtlindring, lugn och ro mm, med hjälp av massage med eteriska oljor  I Grekland utvecklades den medicinska kunskapen, med kurorter och olika terapier.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka behandling!

Vi finns på Hantverksgården i centrala Falkenberg.
Varmt välkommen!