Mobil omslagsbild

då boken tagit mycket av min tid. Jag har även gått en utbildning i "konstnärslyftet" och gett mig tid att måla. Min bok har funnits med i tidningen Nära som boktips.
Boken handlar om högkänslighet och så många som 20% av befolkningen beräknar man har begåvats med detta personlighetsdrag. En högaktuell bok med berättelser ur mitt liv och med målningar och dikter.

Boken kan du köpa här, i bokhandeln eller på nätet.


VÄLKOMMEN att kontakta mig

Läs hela inlägget »

Med glädje vill jag informera om att min bok " ... ändå talar jag!", kommer från tryckeriet i mitten på januari

Den handlar om högkänslighet och rätten att få vara sig själv.

Du kan köpa boken här.

 

Varmt Välkommen att kontakta mig.

Läs hela inlägget »

är du varmt välkommen till. Måndagen den 6 november kl 18-20, här på praktiken. Jag leder er i meditation och toning. Tillsammans skapar vi en rofylld miljö där våra energier kallibreras och tonerna vibrerar i och runt oss. Vi behöver alla varandra.
Inga förkunskaper behövs.
Kostnad 200:-/ggn

För mer info och anmälan kontakta mig


V Ä L K O M M E N
 

Läs hela inlägget »

Har varit på kurs hos Marie Bergman. Är så glad att jag kom iväg i höstmörkret. Toning och klangskålar får våra kroppar att öppna upp och vibrera på ett underbart sätt, vilket i förlängningen gör att vi mår bättre, blir lugnare inombords. Nästa gång du kommer hit på behandling får du testa om du vill.
Vi behöver pigga upp oss i höstmörkret, göra sånt vi tycker är roligt, tända ljus och ha det mysigt.

Det är inte alltid så lätt om man är nedstämd. Vi saknar sol och värme. Här på praktiken kan du bl.a  få ljusterapi. För mer info så läs på hemsidan eller kontakta mig
 

V Ä L K O M M E N

Läs hela inlägget »

reser till Kos, Grekland, för utbildning i
cellminnestransformation. Ska bli så intressant och samtidigt så skönt med sol och värme. Det här behöver jag. Viktigt ju att fylla på sina reserver av välbefinnande.
Lyssna till dina behov och försök ge dig det du behöver.

Falkenbergs Friskvård erbjuder dig olika behandlingar och kurser, som ex taktil massage, holy fire reiki healing, vedic art, meditation m fl. För info och boknin, kontakta mig.
 

V Ä L K O M M E N 

Läs hela inlägget »

är en ny form av traditionell USUI Reiki, som introducerats av William Lee Rand, USA. Den nya energin kanaliserades i januari 2014 och den förstärker USUI Reiki markant. Energin upplevs ofta både förfinad och direkt djupgående och långtidsverkande, känslomässigt helande med ett enormt kärleksfullt omhändertagande.
Jag välkomnar dig till att boka en skön behandling, för ditt välmående. Det är du värd. Kontakta mig för info och bokning.


V Ä L K O M M E N


 

Läs hela inlägget »

Hösten är på gång, växterna vissnar ner och även vi kan känna oss trötta. Vi behöver ta hand om oss. Vi är inga robotar som alltid är pigga, friska eller fulla av energi.
På Falkenbergs Friskvård erbjuder jag behandlingar bl.a Taktil massage och Holy Fire Reiki. Båda ger dig lugn, energi och får din egen läkekraft att fungera bra. Kontakta mig för info och bokning.
 

V Ä L K O M M E N

Läs hela inlägget »

Mors Dag....

Ge med glädje en omtänksam gåva i form av ett presentkort till din Mamma på hennes speciella dag.
Taktil behandling är en skönt avslappnande massage, för kropp och själ.

Varmt Välkommen att kontakta mig

Himmel och Hav.....

Tillbaka igen på praktiken efter 2 härliga veckor i Spanien. Har haft det underbart skönt även om det inte blev riktigt som jag tänkt.
Rubriken Himmel och Hav, satte jag för att jag är så otroligt fascinerad av just Himmel och Hav. Dess skiftningar i färg, form stillhet, lugn och ro, dramatik, strukturer, musik ger mig härlig energi.
Behöver du hjälp med att fylla på dina energier eller ha en skön behandling, så kontakta mig.
 

V Ä L K O M M E N

Semesterstängt till 10 april

Ja, nu ska jag fylla på depåerna av välmående. Reser till Spanien för att måla, skriva, träna och bara vara.
Hoppas att du tar hand om dig på bästa sätt. Lyssnar på kroppens signaler och följer dem i möjligaste mån. Den 11 april är jag tillbaka och du är varmt Välkommen att kontakta mig.

Det var längesen sist....

Nu spirar våren, fåglarna kvittrar, ljumma vindar smeker kinden och ja, visst känns det skönt. En tur till Glommens strand ger mig glädje och välmående.Det är så lite som behövs för att vi ska må bra. Finn dina guldkorn som hjälper dig att må bra.

Till Falkenbergs Friskvård är du välkommen för en stunds skön behandling, som ökar ditt välmående. Kontakta mig för information och bokning.
 

V Ä L K O M M E N 

Vi finns på Hantverksgården i centrala Falkenberg.
Varmt välkommen!