Mobil omslagsbild

Frid i sinnet och fred på jorden

Vår resa till Barcelona blev mycket mer än jag anat.
Jag vill dit igen, det är så mycket mer att se och uppleva.
Vi besökte bl.a Sagrada familia, Gaudis ofärdiga katedral. Det var så mäktigt att vandra runt och känna av atmosfären. Så vacker..... det kändes för mycket för att kunna ta in. På natten vaknade jag och det kändes som jag var kvar i katedralen. Har aldrig känt mig så uppfylld av något.....lycklig, frid i sinnet, berikad, influerad,inspirerad och tacksam. Har funnit "nyckeln" som kommer att påverka mig och min verksamhet.

Bilden är från Barcelonas katedral. Den besökte vi också, kändes som ett måste. Även här var Gaudi involverad.
Vi fick verkligen känna av atmosfären i Barcelona, med tapas, flamenco (ska nog gå en kurs),camp nou, parc Guell m.fl.

Att känna sig lugn och harmonisk inombords är en gåva. Då har vår kropp, den bästa förmågan att återhämta sin kraft, läka ut obalanser och fylla på ny energi. I lugnet bemöter vi medlevare på ett bättre sätt.

Du som behöver lugn och ro, en bättre sömn, smärtlindring, må bättre, kan läsa mer under behandlingar eller kontakta mig för information.


Varmt VÄLKOMMEN


 

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln