Mobil omslagsbild

Kvällshimlen är så vacker.....

Är det fler än jag som förundras över hur vacker kvällshimlen är. Tycker att den är vackrare nu än någonsin. Det kan vara så att jag plötsligt har mer ro och därför uppmärksammar den bättre eller så har det kanske med klimatförändringarna att göra. Hur som helst så gäller det att ta varje tillfälle i akt att njuta av vår vackra jord och värna om den.

Att bry sig om, är något jag erfarit på nära håll, då en måsunge trillat ur boet. Föräldrarna har sån koll på den lilla där hon tultar omkring på gården eller då hon sover i en buske. Hon ser ut att vara den ensammaste ungen i hela världen, hon piper så gott hon kan efter föräldrarna och mat. Kommer något i närheten av ungen, skriker föräldrarna och dyker ner mot inkräktaren.


Hon gjorde ett tappert försök att flyga, igår. Gjorde som föräldrarna, sprang igång och flaxade för att sen lyfta men nej....det gick inte så bra.

På eftermiddagen hade hon lite gymnastik, sträckte ut ena vingen och benet så mycket hon kunde och sen andra vingen och benet.Jag gjorde likadant, kändes jättebra. Kan rekommenderas.

Senare på kvällen såg jag henne glatt stå och hoppa jämfota samtidigt som hon flaxade lite. Hon blev nog trött för hon gick och la sig i busken efteråt.

Det är underbart att följa den lilla ensamma ungens start i livet. Förundras över den kraft som finns i allt liv och hur fantastiskt föräldrarna samarbetar för att skydda den lilla. Inte helt lätt att ha fokus på jobbet.

Du är välkommen till Falkenbergs Friskvård för att bli berörd med taktil massage.

 

 

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln