Mobil omslagsbild

Vår stund är nu ....

Vår jord är så vacker. Den ropar på oss att uppleva dess skönhet, och ber oss ödmjukt, förvalta den på ett kärleksfullt sätt.
Här är en bild från en mäktig plats, Hovs hallar, där vi vandrade i lördags. Här fyllde vi oss med energi, vi njöt av dess skönhet, solljuset, värmen, fågelsången, den lätta brisen och man blir liksom uppfylld av kärlek. Tiden stod stilla....

Vi kan inget ta för givet under vår tid på jorden. De stunder vi kan vara närvarande i nuet och njuta, är så värdefulla för oss. Vi mår bra och det i sin tur sprider vi gärna, medvetet eller omedvetet, till vår omgivning.

Har du svårt för att varva ner, så är du välkommen att kontakta oss. Vi har både kurser och behandlingar som kan hjälpa dig.

Etiketter: livskvalitet

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar